Σε τι χρειάζεται το SEO στην Ιστοσελίδα

seo για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, ιστοσελίδες ξενοδοχείων, hoteldigi.gr,πρώτη θέση στη Google,

ΓΙΑΤΙ SEO ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ;

Έχετε πιθανώς ακούσει αμέτρητες φορές ότι το SEO είναι ένα ζωτικής σημασίας τεχνικό μέσο του  ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά ακόμα και αν έχετε μια βασική κατανόηση του τι συνεπάγεται, μπορεί να μην έχετε ακόμα μια σταθερή αντίληψη σε αυτό το περίπλοκο και πολύπλευρο εργαλείο.

Το SEO εξακολουθεί να είναι υψίστης σημασίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι ορατή στο διαδίκτυο. Όταν ψάχνετε κάτι σε μια μηχανή αναζήτησης, ελπίζετε για σχετικά αποτελέσματα που θα απαντήσουν γρήγορα στην ερώτησή σας.  Το SEO είναι σημαντικό επειδή βοηθάει την σελίδα σας να κατατάσσεται γρηγορότερα και υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, παρέχοντας έναν άμεσο τρόπο προσέγγισης των πιθανών πελατών σας.

Ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε την ορατότητα του ξενοδοχείου σας στις μηχανές αναζήτησης;   Στόχος σας είναι να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες από τις αναζητήσεις της Google;  Εάν ναι, είστε στο σωστό μέρος για να σας βοηθήσουμε!

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟ SEO

Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση και να ευρετηριάσουν τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας.

 • Ελέγξτε τις Meta Tags σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζετε τη μηχανή αναζήτησης να ανιχνεύει σημαντικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Εάν οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να ανιχνεύσουν και να ευρετηριάσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, δεν θα είστε τόσο ορατοί στις μηχανές αναζήτησης όσο θα μπορούσατε.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής . Το 2018 η Google άρχισε να επισημαίνει τα sites ως "Not Secure" στα αποτελέσματα αναζήτησης για να προειδοποιήσει (και να τρομάξει) τους δυνητικούς επισκέπτες.
 • Ζητήστε από τον Web Developer σας να τοποθετήσει άμεσα στην ιστοσελίδα σας το SSL Certificate.

Βήμα 2: Δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου με περιεχόμενο και μέσα που προσφέρουν αξιόλογη “εικόνα”.

 • Χρησιμοποιήστε Βιωματικές Εικόνες & Βίντεο.
 • Η μεγάλη απεικόνιση και το οπτικό περιεχόμενο είναι σημαντικά για τους ταξιδιωτικούς ιστότοπους.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας είναι συμπιεσμένα. Η ταχύτητα σελίδας είναι σημαντική, τα μεγάλα αρχεία πολυμέσων χρειάζονται πολύ χρόνο για φόρτωση. Η αργή φόρτιση της σελίδας σημαίνει ότι ο επισκέπτης μπορεί να αναπηδήσει προτού να έχετε ακόμη την ευκαιρία να του δείξετε τις όμορφες εικόνες του ξενοδοχείου σας.
 • Όλες οι εικόνες στον ιστότοπό σας θα πρέπει να έχουν Alt Text που περιγράφει το περιεχόμενο της εικόνας και περιέχει λέξεις-κλειδιά.

 

Βήμα 3: Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας για καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

 • Ταχύτητα σελίδας : Αν δεν προσπαθείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας, έχετε ήδη χάσει διότι η ταχύτητα επηρεάζει την θέση κατάταξής σας.
 • Responsive design: Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης συνιστούν τους ιστότοπους με ανταποκρινόμενη σχεδίαση για smartphone. Δηλαδή, η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να κάνει μεγέθυνση ή να κάνει πλάγιο σκρολ για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της.

Βελτιώστε την απόδοση  της σελίδας σας σε όλες τις συσκευές, ανεξάρτητα από το αν  οι χρήστες χρησιμοποιούν συσκευή τηλεφώνου, tablet ή επιτραπέζιου υπολογιστή.

 • Μια καλά δομημένη πλοήγηση στον ιστότοπο και μια σαφής διαδρομή για κράτηση είναι απαραίτητη εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε την σελίδα του ξενοδοχείου σας. Εάν οι επισκέπτες δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που ψάχνουν, θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας και θα κοιτάξουν αλλού, όπως σε ιστότοπους ανταγωνιστών. Κάνετε την εμπειρία τους εύκολη με καλά σχεδιασμένο σύνδεσμο, επεκτατικό και ποιοτικό περιεχόμενο και σαφή προσκλήσεις για δράση (Call to Action).

Το SEO έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη σημασία που σήμερα διδάσκεται στα Πανεπιστήμια, σε ιδιωτικές σχολές και υπάρχει μια πολύ μεγάλη βιβλιογραφία που αναλύει την δομή του.

Οπότε, επιδιώξτε η ξενοδοχειακή ιστοσελίδα σας να βρίσκεται στις πρώτες κατατάξεις των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

 

Επικοινωνία

 • Αγίου Κων/νου 52
 • 151 24 Μαρούσι - Αττικής
 • Ελλάδα
 • 210 2481737  6972122448
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται νέα και προσφορές.