Websites Hotel Digi

5 λάθη που μπορούν να απομακρύνουν τους επισκέπτες από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας!

Η πρώτη εντύπωση του επισκέπτη για το ξενοδοχείο σας αρχίζει να δημιουργείται  όταν επισκέπτεται  την ιστοσελίδα  σας. Αν ο ιστότοπός σας κάνει δύσκολη ή χρονοβόρα την online  κράτηση ενός πελάτη ή δεν είναι εύχρηστος και καλαίσθητος  είναι πολύ  πιθανό, ο επισκέπτης να μην δει ποτέ  από κοντά  το ξενοδοχείο σας επειδή θα προτιμήσει να μείνει κάπου αλλού!

 Εδώ είναι πέντε λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν τους επισκέπτες σας στην έξοδο από την ιστοσελίδα σας:

 1. Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας δεν έχει ενημερωμένο σχεδιασμό και λειτουργικότητα

Αν δεν έχετε ενημερώσει τον ιστότοπό σας τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ξεπερασμένος  και να απομακρύνει τους πιθανούς επισκέπτες σας. 

Ένας ξενοδοχειακός ιστότοπος πρέπει:

 • Να μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες σε οποιαδήποτε συσκευή (Responsive Design) για να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.
 • Να φορτώνει γρήγορα (Page Speed).Στην πραγματικότητα, το 64% των χρηστών smartphone αναμένει ότι οι σελίδες θα φορτωθούν σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα. Η καθυστέρηση, τους δυσανασχετεί με αποτέλεσμα την αποχώρηση τους από την ιστοσελίδα.
 • Να είναι εύχρηστος και να προσφέρει στους ταξιδιώτες τις πληροφορίες που θέλουν και χρειάζονται.
 • Να διαθέτει On Line – Real Time Reservations System και κουμπί Book Now.
 1. Δεν υπάρχει ασφαλής διαδικασία κράτησης δωματίου και πληρωμής του στην ιστοσελίδα

Η παράδοση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και των προσωπικών σας πληροφοριών σε έναν μη ασφαλές ιστότοπο μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτική. Η χρήση μιας  ασφαλούς  πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών στο ξενοδοχείο σας. Η Hotel Digi είναι εδώ για να σας βοηθήσει ώστε η κάθε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας σας να είναι απόλυτα ασφαλής.

 1. Δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες φωτογραφίες ή ηλεκτρονική γκαλερί φωτογραφιών στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας

Μερικές φωτογραφίες από τα δωμάτια και τις ανέσεις που προσφέρετε δεν θα πείσουν κανέναν να κλείσει δωμάτιο σε εσάς. Δημιουργήστε μια γκαλερί γεμάτη με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που προβάλλουν κάθε άποψη, θέα και λεπτομέρεια από την ιδιοκτησία σας.

 1. Δεν υπάρχει δυνατότητα για κράτηση απευθείας μαζί σας - Online Booking

Τίποτα δε θα απογοητεύσει έναν επισκέπτη ξενοδοχείου περισσότερο από το μην μπορεί κάνει κράτηση μέσω του ιστοτόπου σας. Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες  θέλουν να κάνουν κράτηση απευθείας με τα ξενοδοχεία με τρόπο που να τους εξυπηρετεί. Αυτό σημαίνει έναν εξελιγμένο και ασφαλή τρόπο ώστε να προβούν στην κράτησή τους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας πρέπει να ερεθιστεί ώστε να δράσει (Call to Action). Δράση σημαίνει «κάνω άμεσα κράτηση». Οπότε, είναι απαραίτητο να βλέπει τύπους δωματίων, τιμές και διαθεσιμότητες. Αυτό είναι εφικτό με την τοποθέτηση στην ιστοσελίδα σας ενός On LineReal Time Reservations System και κουμπιού Book Now.

 1. Όχι καλό SEO (Search Engine Optimization)

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τον ιστότοπό σας είναι η σειρά κατάταξης στην αναζήτηση της Google. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων πλοηγούνται στο διαδίκτυο επιλέγει το προϊόν ή την υπηρεσία που θα αγοράσει, από την πρώτη σελίδα των Οργανικών Αποτελεσμάτων της Google. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μία από τις βασικές πτυχές της ορατότητας του ιστοτόπου του ξενοδοχείου σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ταξιδιώτες. Βελτιώνοντας το SEO της σελίδας, να ανεβείτε στην κατάταξη της Google. Η υψηλότερη θέση σημαίνει περισσότερους πιθανούς πελάτες στο ξενοδοχείο σας !

Επικοινωνία

 • Αγίου Κων/νου 52
 • 151 24 Μαρούσι - Αττικής
 • Ελλάδα
 • 210 2481737  6972122448
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται νέα και προσφορές.