αγγελματική Ιστοσελίδα Ξενοδοχείων

Γιατί το ξενοδοχείο σας πρέπει να διαθέτει επαγγελματική ιστοσελίδα;

Εσείς έχετε ιστοσελίδα για το κατάλυμά σας;

Η μη κατοχή ιστοσελίδας σας κοστίζει σε αναγνωρισιμότητα, προβολή, εξωστρέφεια, επικοινωνία, πωλήσεις, έσοδα και κέρδη!

Κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να μην θέλετε: "Δεν είμαι προγραμματιστής ", "είναι πολύ ακριβή", "δεν έχω το χρόνο" ή το περίφημο "Έχω αρκετούς  πελάτες δεν χρειάζομαι".  Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαστε προγραμματιστές για να καταλάβετε και να αποκτήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο για το ξενοδοχείο σας και δεν είναι τόσο ακριβή όσο νομίζετε.

Μια δυναμική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας, προσφέρει:

 Πρόσβαση όλο το 24ωρο

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείο σας μπορεί να είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα! Οι εν δυνάμει πελάτες σας θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας και να κάνουν την κράτηση τους online οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν και έτσι δεν θα σας βγάζουν από την λίστα τους σε περίπτωση που δεν “προλάβατε” να απαντήσετε στο τηλέφωνο!
♦ Μόνιμη διαφήμιση του ξενοδοχείου σας

Οι επαγγελματικοί ιστότοποι προσφέρουν βέλτιστη  απόδοση επένδυσης από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης. Με την κατασκευή ιστοσελίδας έχετε μόνιμη προβολή του καταλύματος σας στον χώρο του διαδικτύου. Αυτό λειτουργεί σαν μία μόνιμη διαφήμιση του ξενοδοχείου σας  χωρίς τα αυξημένα κόστη για να έχετε διάσπαρτες διαφημίσεις σε άλλα sites !

Μια ιστοσελίδα είναι ευκολότερη, φθηνότερη και ταχύτερη στην ενημέρωση από οποιοδήποτε έντυπο υλικό. Σας δίνει την δυνατότητα να παρέχετε στους επισκέπτες σας πλήρη πληροφόρηση για το ξενοδοχείο σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αξιοπιστία - Επαγγελματική εικόνα του Ξενοδοχείου

Ο καταναλωτής του 21ου αιώνα έχει μάθει να κάνει έρευνα πριν αποφασίσει σε ποιό ξενοδοχείο θα κάνει κράτηση. Προσθέτετε αξιοπιστία στο ξενοδοχείο σας έχοντας απλά τον κατάλληλο ιστότοπο. Με ένα καλά σχεδιασμένο site δίνετε στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να πει στους μελλοντικούς πελάτες γιατί πρέπει να σας εμπιστευτούν. Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε και οι ιστοσελίδες σας επιτρέπουν να κάνετε μια πολύ δυνατή εντύπωση με μια καλά σχεδιασμένη εισαγωγή για το ξενοδοχείο σας.

 Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών

Οι πελάτες σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, έχουν την δυνατότητα, χωρίς κάποιο κόστος,  να  ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους για να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν.

Επίσης , με την παροχή συχνών ερωτήσεων-απαντήσεων (FAQs) στην ιστοσελίδα σχετικά με το ξενοδοχείο σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε  κάνετε πιο εύκολη την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

 

Εάν προβληματίζεστε πώς να βοηθήσετε το ξενοδοχείο σας να γίνει περισσότερο αποδοτικό  αυξάνοντας τις άμεσες και έμμεσες κρατήσεις του, είναι να θέσετε την δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας ως  πρώτη σας προτεραιότητά.

Δεν είναι τόσο δύσκολο, ούτε ακριβό, όπως νομίζετε και δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστές για να έχετε μια δυναμική ιστοσελίδα. Η Hotel Digi είναι εδώ για να κάνει την διαδικασία δημιουργίας  ιστοσελίδας γρήγορη και ανώδυνη για εσάς και για να σας βοηθήσει σε ότι χρειάζεστε.

Επικοινωνία

  • Αγίου Κων/νου 52
  • 151 24 Μαρούσι - Αττικής
  • Ελλάδα
  • 210 2481737  6972122448
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται νέα και προσφορές.