Φωνητική Αναζήτηση: Νέα τάση για το ξενοδοχειακό marketing

Τι είναι η φωνητική αναζήτηση;

Τα τελευταία χρόνια, η φωνητική αναζήτηση έχει αναδειχθεί ως μία από τις σημαντικότερες τάσεις μάρκετινγκ ξενοδοχείων και υπάρχουν πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ ξενοδοχείων που μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Για παράδειγμα, με τη χρήση έξυπνων οικιακών συσκευών, είναι πλέον δυνατό για τους πελάτες να κάνουν κράτηση ξενοδοχείων εξ ολοκλήρου μέσω φωνητικών εντολών και τα ξενοδοχεία θα πρέπει να επωφεληθούν από αυτό. Επιπλέον, οι δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης μπορούν να υλοποιηθούν και στα δωμάτια του ξενοδοχείου και στη συνέχεια να προωθηθούν ως τρόπος προσέλκυσης πελατών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ενσωμάτωση έξυπνων ομιλητών ή έξυπνων διανομέων σε δωμάτια ξενοδοχείων, επιτρέποντας στους επισκέπτες να τα χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν τις πιο πρόσφατες τουριστικές πληροφορίες ή να κάνουν κράτηση για υπηρεσίες ξενοδοχείου από την άνεση του δωματίου τους.

Πως θα  Βελτιστοποιήσω το site για τη φωνητική αναζήτηση;

Για να πετύχουμε τη βελτιστοποίηση του site μας για τη φωνητική αναζήτηση, θα πρέπει να προσθέσουμε σε αυτό τις πιθανές ερωτήσεις που θα έκανε ο χρήστης για να βρει το ξενοδοχείο μας.

Ερωτήσεις που ξεκινούν με το ποιος/ποια/που/ και γιατί είναι ιδανικές για τη φωνητική αναζήτηση. Ας υποθέσουμε ότι ένας επισκέπτης βρίσκεται στην Άνδρο και από το κινητό του κάνει φωνητική αναζήτηση με τις παρακάτω ερωτήσεις :

Ποιο ξενοδοχείο στην Άνδρο προσφέρει πρωϊνό

Ποιο ξενοδοχείο έχει θέα στη θάλασσα ή

ποια ξενοδοχεία στην Άνδρο έχουν υπηρεσία transfer

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε τις ερωτήσεις των χρηστών. Ένας από αυτούς είναι το Google Analytics.

Η φωνητική αναζήτηση γίνεται κυρίως ενώ ο μελλοντικός επισκέπτης βρίσκεται εν κινήσει κοντά στην τοποθεσία σας. Επομένως το site σας θα πρέπει να περιέχει περιγραφή της περιοχής γύρω από το ξενοδοχείο σας, καθώς και τη φράση "κοντά μου" σε εσωτερικούς συνδέσμους. 

Στο προηγούμενο παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ο μελλοντικός επισκέπτης χρησιμοποιεί στην φωνητική αναζήτηση τη φράση "Ξενοδοχεία στην Άνδρο". Τότε η Google θα του δώσει αποτελέσματα σχετικά με τα κοντινότερα ξενοδοχεία, τις κριτικές τους και την ακριβή διεύθυνσή τους. Γι' αυτό το λόγο το περιεχόμενό θα πρέπει να βρίσκεται στο snippet των αποτελεσμάτων. Για να γίνει αυτό θ α πρέπει να έχετε σωστή διεύθυνση, ώρες λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνα κτλ.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φωνητική αναζήτηση; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Required *

  

 

 

Επικοινωνία

  • Αγίου Κων/νου 52
  • 151 24 Μαρούσι - Αττικής
  • Ελλάδα
  • 210 2481737  6972122448
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται νέα και προσφορές.