Ξεκινήστε σήμερα μια επαγγελματική ιστοσελίδα που αξίζει στο ξενοδοχείο σας!

Ταχύτατα, Εύχρηστα, Φιλικά και Οικονομικά από Επαγγελματίες του Τουριστικού Χώρου.

ιστοσελίδες ξενοδοχείων, marketing ξενοδοχείων, ξενοδοχειακό marketing

Γιατί να προτιμήσετε την Hotel Digi ;

Σε αυτή την ερώτηση καλείται να απαντήσει ο κάθε επαγγελματίας, όπως κι εσείς άλλωστε! Γιατί να προτιμήσει ο ενδιαφερόμενος τουρίστας το δικό  σας κατάλυμα από το διπλανό;

 Η Hotel DiGi  συνοψίζει την κουλτούρα της στο  “Επιτυχία είναι να κάνεις συνηθισμένα πράγματα ασυνήθιστα καλά”.

Η μεταξύ μας συνεργασία αφορά στη δυναμική συμπόρευση δύο επαγγελματιών του κλάδου που θα μετατρέψει το κατάλυμά σας σε ένα Κέντρο Κέρδους!


ΔΩΡΕΑΝ GDPRΠρωτόκολλο SSLDomain NameResponsive Design

Σίγουρα έχετε ακούσει για τον νέο νόμο Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το διαβόητο GDPR. Αποτελεί, πλέον, απαραίτητο συστατικό της δομής όλων των ιστοσελίδων.  Μεγάλη ευαισθησία διακατέχει ειδικότερα τους  αλλοδαπούς  τουρίστες . Η Hotel Digi το διαθέτει προσαρμοσμένο για τα ξενοδοχεία και σας το προσφέρει Δωρεάν!  

To Πρωτόκολλο SSL  (Secure Socket Layer) αφορά στην ασφάλεια των δεδομένων. Στα ελληνικά αποδίδεται σαν “Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας”. Η ασφάλεια στο διαδίκτυο δεν είναι μία προαιρετική επιλογή για τους κατόχους ιστοσελίδων αλλά μία αναγκαιότητα με πρακτικά αποτελέσματα. Στη Hotel Digi το αγοράζουμε και το τοποθετούμε Δωρεάν για ένα έτος!

Αρκεί η απόλυτη ταύτιση  της επιγραφής του καταλύματός σας με το ψηφιακό όνομά σας;  Ασφαλώς και όχι. Το διαδίκτυο έχει τη δική του λογική!  Εύκολη απομνημόνευση, θέμα,  λέξη “κλειδί”,  προσδιορισμός του προϊόντος σας, περιοχή, είναι μόνο λίγα στοιχεία που αναλύουμε για την κατοχύρωση του Domain Name σας.

H νέα ιστοσελίδας σας προορίζεται μόνο για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές; Ασφαλώς και όχι! H κυριαρχία των φορητών συσκευών (Tablets, iPhones, Smart Phones,κλπ) κατέστησε αναγκαία την σχετική εφαρμογή. Εξάλλου, η Google προβάλει πρώτα τις ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς τις φορητές συσκευές. Οπότε, χρειάζεστε μια “έξυπνη” επαγγελματική ιστοσελίδα.Επικοινωνία

  • Αγίου Κων/νου 52
  • 151 24 Μαρούσι - Αττικής
  • Ελλάδα
  • 210 2481737  6972122448
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται νέα και προσφορές.